Лайфстайл

БЛАГОДАРЯ ТИ 2018-ТА, ТИ БЕШЕ ВЪЛШЕБСТВО!

Завладяна от емоция изпращам една изключително богата година. Богата на радости, усмивки, вълшебни преживявания, копнежи, постижения, сбъднати мечти и много пътувания. Човек е богат, когато разполага със здравето, щастието си и семейството си. С любопитство и вълнение очаквам всички нови откривателства, предизвикателства, приятелства, случки и уроци на новата година.

Когато имаш дете разбираш колко бързо минава времето всъщност. Няколко мига, радости и изпитания и една цяла година се е изтъркулила. Малките ръчички са станали големи, мечтите са се превърнали в същински исполини, а сърцето е регистрирало огромна доза любов и хармония. Не ми се вярва как отлитат дните. Като страниците от завладяващ роман, който изчитам на един дъх. Иска ми се понякога да мога да натисна паузата, да задържа за още няколко секунди най-вълшебните мигове в живота си, да се насладя още само минутка на всички спиращи дъха ми моменти. А времето бърза, сякаш препуска за някоя среща. Дарява ме с малки линийки около очите, плод на толкова много усмивки и сияние и отпрашва за някой бъдещ епизод.

Плашещо ми е как като пясък в дланите изтичат най-бленуваните преживявания, но това което ми дава утеха е, че вървя по пътя си осъзнато, хармонично и стабилно. Живея живота си с пъстротата на всички човешки емоции, вълнения и преживявания. Снимам всичко, защото искам някога, когато остарея и започна да забравям, да мога отново да изживея щастието си. Да се върна в дните, когато слънцето е озарявало сърцето и душата ми и да остана там завинаги. Защото едва тогава животът би имал смисъл.

Благодаря ти 2018-та! За широките кръгозори, за истинските приятели, за горещите прегръдки, за красивите гледки, за тежките уроци, за сбъднатите мечти …  благодаря ти, че ме направи силна, хармонична и целеустремена! Ти бе магична!

 

 

В навечерието на 2019 ви пожелавам да използвате времето си така, че да изпишете едни магични, желани, емоционални, вдъхновяващи и завладяващи 12 глави от живота си. Живейте така, че всеки ден да се гордеете с прогреса си, защото единствената ви конкуренция сте вие самите. Днес vs. вчера. Не забравяйте, че всичко е във вашите ръце – изборите, които правите, усмивките, които раздавате, емоциите, с които се обличате, чистотата на погледа, когато се гледате в огледалото, силата на истината, която ви сгрява отвътре. Вие определяте колко звездна да бъде собствената ви вселена.

Пожелавам ви звезди в очите, попътен вятър и широки хоризонти през всяка секунда от новата 2019-та! Бъдете благословени!

 

ХХХ

Русалката

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *