Лайфстайл

FRINGE В ЦВЯТ, МУЗИКА И ЗВЕЗДОПАД ОТ НАСТРОЕНИЕ

Обещах да ви разкажа за FRINGE фестивала. За онази изключителна, вълшебна атмосфера, която омагьосва целия град през август. За онези невероятни театрални актьори, комици, магове, stand-up комедийни и улични пърформъри, музиканти, циркови акробати, ангелски гласове, цветни превъплъщения, детски представления, научни фестивали и други изненади, които изкачат от всеки ъгъл, малка уличка, заведение, двор, парк, площад, паркинг…

През август Единбург вибрира в най-музикалните си и цветни нотки, а хората го украсят с настроение, широки усмивки и въодушевление. Fringe преминава като електричество през сетивата и обединява в едно хората от всички краища на света, дошли да се насладят на невероятните представления. Толкова пищност, разкош и разнообразие рядко могат да се срещат на едно място и то в продължение на цял месец.

Градът заприличва на магична гора, пълна с феи. Всяко фестивално веню е с мек, приласкаващ да поседнеш под от изкуствена зелена трева, всички барове и места за сядане са украсени с цветя и зеленина, а във въздуха се носи аромат на щастие и забава.

Възрастта се превръща в цифра, настроението разтърсва като 10 степен по Рихтер, а нощното небе експлоадира в цветна заря, на която и Шекспир би възликнал “Да бъде!”. Всеки ден! Всяка вечер! Градът не спи, а тържествува. И после казват, че приказките били измислица.

Ето няколко откраднати и завинаги съхранени в съзнанието момента от това вълшебство, наречено Fringe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наздраве за красивите и споделени мигове!

 

ХХХ

Русалката

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *