Лайфстайл

МОДНИ СЪЧЕТАНИЯ ЗА МАМИ И ДЕЦА

 

Случвало ли ви се е да пазарувате дрехи за детето и да видите подобни модели и цветове, но за себе си? Попълвайки с нови артикули гардероба на малката ми се случва да попадна на страхотни модели, които успявам да намеря и в своя размер. Вече имам цял сектор в гардероба с размер за 14 годишни, в които идеално се нанасям.

Странното е, че някога изпитвах не-до-там-добро благоразположение на духа към майки, облекли децата си като себе си….или себе си като децата – зависи от перспективата. Струваше ми се някак претенциозно, претруфено и помпозно. Днес, като майка на госпожица, която сама избира дрехите си и прекарва поне минута, с критично-изпитателен поглед, вперен в отражението си,  изпитвам нескрито задоволство понякога да излизаме решени в един стил. Днес, изглежда, намирам някогашното помпозно за сладко. И честно казано изобщо не ме интересува как изглежда отстрани. Не защото съм арогантна, а защото ми носи наслада.

Бърз преглед на Instagram ме заля със свръх товар от сладост и буквално разтуптя енергично кокетното ми майчино сърце. Вероятно заради желанието ми да споделяме все повече моменти и преживявания заедно с малката безкрайно се насладих на визиите, които намерих. Освен това гледам на тях и като свежи предложения, които бих претворила.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

** Снимките са взети от Instagram.

Светът е достатъчно сив, за да се лишаваме от розовите щрихи, които ни предлага 😉 А малко сладост от 0 калории, поднесена от красива визия и доза радост хич не е за пропускане!

 

ХХХ

Русалката

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *