Лайфстайл

Любими обувки за предстоящите месеци

 

Почти цялата си бременност изкарах в корпоративната среда на висок ток всеки ден. Офисът ни е на 8-мият етаж в красива сграда цялата от стъкло и сутрин и вечер ми правеше удоволствие да трополя с токчетата по стълбите вместо да изпозлвам асансьора, наслаждавайки се на красивата гледка към Витоша.

До преди последния месец от бременността, единствено докато бях във фитнес залата или на някой от фитнес уредите у дома (пътека, колело и т.н.), бях в пълно спортно снаражение. Деветия месец от бременността изкарах в комфорта на спортни/ежедневни ниски обувки и маратони от минимум 10 километра ходене на ден, често по 20+км в допълнение на ежедневните занимания в залата тип йога, пилатес и TRX. В тези мигове вече бях преоткрила отново невероятното удобство на ниската, олекотена, спортна обувка и през последните две години от майчинството ми не се разделям с този комфорт. Тези дни токчетата са рядкост, но страстта към ниската обувка ме провокира пролетно да си набавя нова доза удобство.  Затова ви представям новите ми фаворити за предстоящите месеци.

 

 

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM SC

 

Стилът ми е по-скоро изчистен, затова визията ми за пролетните и летни месеци е и с такъв характер. Отправям вниманието си към белите цветове с леки цветни нюанси за чар и закачка. Всеки от фаворитите ми може елегантно да се допълва от различни аксесоари, красив маникюр, свежи прически и лек грим за една провокативна и различна визия.

 

 

EMPORIO ARMANI Leather Loafer With Eagle On The Heel

 

EMPORIO ARMANI Faux-Leather Sneakers With Openwork Logo

 

Животът в Шотландия, където живея, е сведен до два сезона, които бих обобщила като студена зима и ранна пролет, затова и изборът ми е основно насочен към обувки от кожа и 24/7 молитви да не вали, за да опазя бялото – бяло!

 

MICHAEL KORS Felix glittered-heel mesh trainers

 

MICHAEL KORS Mindy Floral Embellished Leather Sneaker

 

След една иначе разкошна екскурзия, по време на която и Мона Лиза посърна докато ме гледаше как седя в поза лотус на пода в Лувъра и роня сълзи с размерите на комета, проклинайки избора си на обувки (не можех да ги обуя наново без цял Париж да разбере, че съм там!), за мен вече не съществува понятие скъпа обувка. Има само такава, в която се чувствам добре и която непременно трябва да притежавам – особено предвид факта, че нон стоп съм в движение. С оглед на това любимите ми марки са Nike, Michael Kors & Emporio Armani, затова моделите, които ви представям тук са ограничени и до тези три марки. Разбира се, на пазара има много други, които предлагат сходни модели, на изключително разумни цени и от добро качество! Просто тези ме спечелиха още от първия поглед 🙂

 

MICHAEL KORS Leighton Leather Sneakers

 

MICHAEL KORS Irving Leather Sneaker

 

TED BAKER Ahfira Printed leather trainers

 

Безкрайно са “basic”, както би казал някой моден корифей, но гениалността е в простотата 🙂

Приказни топли дни и незабравими (удобни) разходки навън!

Намасте!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *