Лайфстайл

“Русалка на борда” – списание Grazia

 

Когато преди година стартирах един от най-вълнуващите си лични проекти – WITTY MERMAID – не съм си и мечтала да имам собствено телевизионно предаване, да бъда гост в други предавания или да има оргомно интервю с мен в едно от големите световни списания – Grazia.

 

 

Вчера тук в Шотландия бе деня на майката, който местните истински тачат. Заведенията поздравяваха мамите с чаша шампанско, празнични мъфини с красиви цветя и червени балони с хелий. Мил жест, който всява солидна доза доволство във всяка майчина душа.

И в този ден, разлиствайки сп. Grazia прочетох не просто интервю с някоя готина жена, постигнала висини в живота си – прочетох интервюто с мен в новия мартенски брой. Това в комбинация с шампанското и мъфина бе истински апотеоз на цялата любов, желание, мисъл и отдаденост, с които обгрижвам втория най-значим проект в живота си, след малката ми дъщеря. Благодаря ви, Grazia, за интереса, за доверието и за приятното усещане, с което ме събудихте сутринта.

Сайтът се превърна в място за духовито споделяне на случки, съвети и опит от ежедневието на една жена (разбирайте майка, съпруга, бременна, родила, домакиня, работеща, спортуваща, хранеща се здравословно, влюбена в бялото вино и дъщеря си жена), както и за топлa среща с различни хора, които със своята неповторимост оставят дълбок отпечатък, споделят своя опит и виждания и най-вече – споделят част от себе си. Щастлива съм, че имам подкрепата на толкова прекрасни хора и съм още по-щастлива, че всички усилия се оценяват.

 

Благодаря Ви! Истински! От сърце!

 

 

ХХХ

Русалката

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *